Нам будувать

Елена Борисенко 5
Військовмй, хижий напад, стан воєнний.
Біда гарцює на баськім коні.
На Україну шкіриться гієна,
Щоб спопелить усе живе в вогні.

Хто відповість за сльози і за рани,
За кров пролиту нами, і за смерть
Людей, яким вмирать було зарано,
За біль, налитий до сердець ущерть?

Доволі, Україно, рідна нене,
Гіркі, пекучі сльози проливать.
Залежить все від тебе і від мене.
Лиш нам своє майбутнє будувать!