Вредно - не вредно

Наталья Осипова 71
Хотеть не вредно - вредно не хотеть,
Смотреть не вредно - вредно не смотреть.
Гулять не вредно - вредно не гулять,
Стрелять не вредно - вредно не стрелять.
Любить не вредно - вредно не любить.
И жить - не вредно! Вредно скучно жить!