А молодь спiва

Елена Борисенко 5
А молодь - співає, а пісня - рікою.
То хвилею грає, то плесом блищить,
А спогад в душі, ніби зойкнув струною,
Він знов нагадав мені радісну мить,

Коли ми веселі, мов скупані в щасті,
По місту з піснями летіли, не йшли.
Життя каруселі барвисті, квітчасті
Назустріч з штормами нас мчали, несли.

Роки мої - птахи вже кличуть у вирій
І доленьки майже дошитий рушник,
А молодь співає і серденько мліє -
Моя Україна піснями дзвенить.

І тішить надія мене, зігріває,
Що буде країна співати і жить,
А пісня - рікою і в небо злітає
Над золотом лану органно гримить.