Украинцы найвища порода

Иннокентий Фривольный
Українці отак хочуть всратись,
Все покрасти, зробити дурню…».
Так брехати – москальськая радість -
З їхніх ЗМІ чуєш кожного дню.

Але треба тому ставить крапку.
Розкрадається зовсім не все,
І дуріють не всі без остатку -
Україна всім радість несе!

Українці – це люди святії!
Москалям цього не зрозуміть.
Томос душу вкраїнцям зігріє,
Як і прапора жовто- блакить.

Українці – найвища порода,
І для іншого людства зразок.
Їх такими створила природа,
Роль таку їм призначив сам Бог.

Чуєш голос вкраїнської мови?
Аж до серця її відлуння.
Бо не тільки вона калинова,
В ній глибинні сакральні знання.

Подарунок для людства вкраїнці.
Тож повинні всі люди Землі
Кожен день їм збирати гостинці,
Навіть кляті для всіх москалі.

І зробить їм квітучу державу,
До Європи і НАТО прийнять.
Отоді українськая слава,
Розквіте! Що найбільше бажать!?