Украинская нагила хава

Иннокентий Фривольный
Хава, хава нагіла!
Слався Вкраїна мила.
Радісно ми живемо,
В НАТО й Європу йдемо!    
То Україні слава!
Хава нагіла, хава!
Йдемо без вороття,
Лехаім, за життя!
Встане країна наша,
Буде у світі краща.
Бо наша вірна справа –
Хава, нагіла хава!