Памятник Маршалу Перемоги Жукову

Геннадий Сивак
У  Харкові зчинили   злочин,
Онуки тих, хто штурмував Берлін,
У  ветеранів знов неспокій,
Відомо із    сьогоднішніх  новин.

Спитайте тих, хто воював,
В боях нерівних гинув,
Це  місто  двічі  визволяв,
В лісах  братні могили…

Яка була  страшна війна,
З'явилась   ПЕРЕМОГА,
Та врятувала Світ вона,
Свободи повела дорога.

Цим дикунам в Аду   зітліти,
Страждати під конвоєм…
До днів останніх їм жаліти,
Що познущались над ГЕРОЄМ.

Його ім'я відомо Світу,
Він МАШАЛ ПЕРЕМОГИ,
Георгій Жуков –  буде жити,
У вічній пам'яті народів. 

Пробачення прошу,  за тих,
Хто винний, їм не буде прощі,
Знов  зійде пам’ятник на площі,
Бо він живі ший  всіх живих.

Ми всі війни  отої діти,
Та в наших генах кожен бій,
 Хто пам’ятає, буде  жити,
Та вести  цей сумний двобій.

Автор  Геннадій  Сівак.
2-3 червня 2019 року.