Танго кохання сердець

Лариса Калинина-Харламова
Ліхтарі від холоду сутуляться,
У калюжах дощ танцює блюз.
Ввечорі  зустрілись ми на вулиці
І я ніжний погляд твій ловлю.
Нащо я тоді від тебе їхала?
І нащо ти мене не зупинив.
Дивлюсь у твої очі і ледь дихаю...
Ах, скільки в них натхнення і весни!

Приспів:
Танго кохання сердець,
Наче метелик в душі.
Танго кохання сердець
Зараз танцюймо мерщій.
В танго кохання сердець
Зробимо ще один крок.
Танго кохання сердець
Ми дотанцюємо вдвох.

Вино з вустами в келиху спілкуються
Під тремоло легких, чутливих рук.
Ніколи осінь жінки не вгамується,
Аж доки не почує серця стук...
В нічнім промінні місячного зайчика
Купалися закохані під спів
Адажио сором'язливих пальчиків,
Які рояль цілунками ловив.

Приспів:

23:11
01.06.19