Безсоння

Тарас Иванов
місто вечірнє
умилося тишею,
вулиці вкрилися
ковдрами снів
з забутого кіносеансу
-
Спека утомленим котиком дихає
На прохолодному животі
Міста, що сотні віків
не спало …

клаптики слів -
прохолодно лоскочуть
кінчики сонних доріг

Місто лежить на спині,
засинає ...
очі – розплющені
вічності
віч на віч

Поряд кохана,
рука у руці…
на її плечі
грається ліхтариками
ніч...