маленькая колыбельная на двух языках

Полякова Марья
Hush little baby, please don’t cry
Мама испечет тебе каравай
Sleep without waking up, my sweet
Завтра будет тебе бисквит
If you’ll sleep sweetly, my baby dear
Я завтра устрою тебе целый пир
Hush little baby, please don’t cry
Глазки крепче свои закрывай