Э. Дикинсон. 1771. How fleet - how indiscreet an o

Ольга Денисова 2
1771 (?)
Любовь беспечна – тут как тут,
Не к месту всякий раз –
Служить веселому божку
Никто не нудит нас –
12-13.06.2019


1771
How fleet - how indiscreet an one -
how always wrong is Love -
The joyful little Deity
We are not scourged to serve