Навпомацки

Аглайа Поэриску
Під траурні пісні
З тотемом в кишені,
В кромішному світі
Навпомацки, швидко
Хапай мої страхи,
Хавай в щільні скрині.
Та разом зі скелі,
Бодай ми не птахи...

І важкість у крилах...
Залишмо тотеми!
Окремо на плаху
Йдемо до Едему!