Э. Дикинсон. 1339. A Bee his Burnished Carriage

Ольга Денисова 2
1339 (1873)
В блестящем экипаже
Шмель к розе подкатил –
Он сам же совокупно
И экипажем был –

Она его впустила
С радушной простотой,
Не утаив ни створки
Перед его алчбой –

Свершился миг – осталось
Ему умчать скорей –
Осталось от восторга
Одно смиренье ей –
12-13.06.2019


1339
A Bee his Burnished Carriage
Drove boldly to a Rose -
Combinedly alighting -
Himself - his Equipage.

The Rose received his Visit
With frank tranquillity,
Witholding not a Crescent
To his cupidity.

Their Moment consummated
Remained for him - to flee -
Remained for her, of Rapture
But the Humility.