Памятi Валентини Михайловоi - Eвтушок

Геннадий Сивак
Пам'яті Валентини
 Михайлової-Євтушок.


Сумує  велика родина,
Не завжди достатньо нам слів…
Також зажурилась хатина,
В сльозах її рідний Коськів.

Чудова, порядна людина,
Покинула Землю   на жаль,
Правдива, Свята Валентина,
В очах її друзів печаль.

Роки пролетіли,  мов потяг,
Дорога нелегка вела,
Над нами розбійничав протяг,
Та молодість швидко пройшла…

У неї  прекрасні онуки,
Від неї у них теплота,
Жіночі   спрацьовані руки,
Від неї  в дочок  доброта.

Тепер вона  там,  в небосхилі,
Знай,  буде  молитись за них,
 Ось тиша на свіжій  могилі,
Мов зіронька, серед своїх…


Автор  Геннадій  Сівак.
21  червня  2019 року.