Фотограф

Лариса Даренская
-Ну й фотограф ти нівроку, -
Наріка Марина, -
Он, сусід наш жінку сфоткав,
Гарна, мов картина.

Я ж на фото як бомжиха,
Хоч сажай у карцер!
І хто ж таке опудало
Поведе до РАГСу?!.

-Годі мене пресувати –
Хто на кого вчивсь!
Бо сусід ваш – оператор,
Я – криміналіст.