Iз подробицями

Лариса Даренская
Два сусіда розмовляють,
Сидячи на ганку;
(Жінка в хаті відхиляє
Від вікна фіранку…)

-Уявляєш, я спочатку
Вниз стягнув спідницю…
(Жінка вуха наставила
Й дихати боїться!..)

-Потім так повільно блузку
З неї зняв… І ліфчик –
Він упав мені під ноги,
Прокрутившись двічі…

Потім до трусів дістався,
Їх стягнув повільно…
-Ну, а далі що?!.

                -Івасю!
Вже кінчай дозвілля! –
Зупинила жінка рвучко:
-Досить теревенів!
«Далі»?.. - Зняв усе з мотузки
Та приніс до мене!

26.06.19., 12.45.