Спортивнi досягнення

Лариса Даренская
Батько загляда в щоденник
Й грізно каже сину:
-З фізкультури маєш двійку!
За яку провину?
Я в твої роки в спортзалі
Був за рекордсмена,
То ж прошу, щоб ти надалі
Приклад брав із мене!

-Я,татусю, намагався!
Все робив, як треба…
-Звідки ж двійці тоді взятись?! –
Питаю я в тебе.

-Не сварись на мене, татку,
Ти ж мені як друг…
То коня обкласти матами
Наказав фізрук!..

26.06.19., 13.20.