Халепа

Лариса Даренская
Шанований професор у халепі:
Підступно так відмовив унітаз!
І виходок суспільний – задалеко,
І власним скористатись тепер зась.

Як завжди – у нагоді став компьютер,
І вже сантехнік лад швидкий навів:
-З вас 300 гривень, і живіть як люди…
-За п’ять хвилин?!? – наш Метр осатанів:

-Та ж я – професор, пів життя я вчився,
Але за п’ять хвилин не мав таку платню!..
На це сантехнік дуже звеселився:
-І я доцентом був – отримував фігню!..

26.02.19., 18.18.