Культурна акцiя

Лариса Даренская
Новий очільник міста, шанувальник
Високої культури і естет,
Впровадив акцію «Сьогодні – день без лайки!
Вітаємо здоровий етикет!»

На ранок було скликано нараду,
Щоб підсумки зусиллям підвести.
Та тільки влада вже була не рада,
Коли почула наслідки мети:

Всі сервіси за день в параліч впали –
Доходи скоротились до нуля.

Вантажники до вечора дрімали –
Їх бригадир отримав переляк.

Місцевий клуб футбольний вщент зганьбився,
Бо тренер не знайшов потрібних слів…

А виконроб, невдаха, удавився:
Забракло слів, щоб перервати вдих!..

26.06.19., 19.30.