Колиска моя

Нина Продан
Колиска моя, ненька Україна,
Ліси, поля, озера і гаї,
Для мене в світі ти одна єдина,
Тобі співають оду солов`ї.

Ромашки ніжно горнуться до мене,
І маками усіяні поля,
А навкруги все молоде, зелене,
І виглядає сонечко здаля.

Світанок зазирає у віконце,
Цілує у медовії вуста,
Твоя усмішка лагідна, як сонце,
Волоссся – як пшениця золота.

Усе навкруг буяє і радіє,
Як добре знать, що це моя земля,
Нехай ріка моя не обміліє,
І серце тішить пісня солов'я.

Колиска моя, ненька Україна,
Щаслива, що живу у цім краю,
Для мене ти найкраща і єдина,
Тобі я віддаю любов свою!
09.08.2019 р.