A ladybird. From S. I. Korneeva

Елизавета Судьина
I love a ladybird
She is pleasing to God.
All, as the trace of a kiss
Visible from afar.
Red lipstick I will make up,
My lips I will pout up.
Why I'm not your ladybug,
From God, on wings of love?



Божья коровка

Светлана Ивановна Корнеева

Божью коровку люблю я,
Богу угодна она.
Вся, будто след поцелуя,
Издали даже видна.
Красной помадой накрашусь,
Губки надую свои.
Чем не коровка я ваша,
Божья, на крыльях любви?