Нiколи...

Олэна Суходольська
Я не можу тебе забути
i не знаю що з цим робити.
Наче казка, липневi квiти,
а у серцi панує Лютий...

Кришталева розбита ваза...
Наше сонце зайшло за хмари.
Мабуть щастя чекали марно -
нам нiколи не бути разом...

                *  *  *

(традиционно извиняюсь за свой украинский)
(НС - НМбС)