Знову вибори

Людмила Дзвонок
Знову вибори і знову вся країна в «страстях»:
Хто тепер отрима більшість, кому ввійти вдастя,
Що побачимо ми в Раді: мир  чи знову крики,
Радісні обличчя будуть, а чи звіроликі?

- Господи, молюсь до Тебе, Ти Владика миру,
Церкви Ти почуй благання, віримо ми щиро,
Хай до Ради прийдуть люди, що люблять Вкраїну,
За народ би турбувались (не тільки родину)!

Ти Владика землі й неба, все Ти вирішаєш:
Владу людям Ти даєш, серця їхні знаєш,
То ж хай прийдуть в депутати вірні, гідні люди,
Щирі, чесні, працьовиті, тільки правдолюби!

Церква кається в гріхах нашої країни:
Ти прости брехню, жорстокість кожної людини,
Марнотратство, казнокрадство, корупцію влади,
Не було щоб у верхах ніякої зради!

Господи, молюсь і плачу, на Тебе надія,
Хочеться, щоб наших діток здійснялися мрії,
Ветерани мали змогу відпочити гарно…
Щоб без страху зустрічали кожен новий ранок!

Господи, молюсь до Тебе!..
                06.07.2019