Не бували!

Кампул
Віри ніякої,
Більше нема,
Пану і пані!
“Поважним” ганьба!
Напанували таке:
Із панів,
Род українців
Звели до рабів!

У українця,
Відняли останнє!
На вчення права,
І лікування,
На відпочинок,
На працю права!
Платять копійки,
Коли зарплатня!

Все, що збудовано,
Товаришами,
Скривдили все,
І зіпсували!
С голою дупой,
Ідуть до Європи,
Щоб підтерати,
Іхнії жопи!

Оце наробили!
Попрацювали!
Тільки панами,
Так і не стали!
Стали холопами,
І батраками!
Панами такі,
Ніде не бували!