Паразити

Анатолий Сергеевич Казаков
Українці, досить байди бити,
Час прийшов до розуму дійти,
Бо згризуть країну паразити,
Наче ненажерливі глисти.

Знову рвуться всі вони до влади,
Різномастні: товсти та худі,
Тож країну треба рятувати,
Бо не стане вже ії тоді.

12.7.2019. рік.
Харків - Журавлівка