Роберт Геррик. N-152 Труд

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-152) Труд

Трудись, хоть всюду тяжек труд, -
Будь виноградник то иль суд.


Robert Herrick
Labour
 
Labour we must, and labour hard
I'th Forum here, or Vineyard.