Вдячнiсть чудовому лiкарю

Геннадий Сивак
Вдячність чудовому  лiкарю
Марті Грушин.


Лікар   чудовий від Бога
Шляхи  освящають зірки,
Веде сама вірна дорога,
Та  з  совістю  ти залюбки.

Надія  окрилює Світ,
Свята, дорога  Буковина,
Та мудрий  її Заповіт,
Єдина    навік  Україна…

Господь  розподілює  ролі,
Веде  нас мерщій в Майбуття,
В обіймах знаходимось     долі,
Та радує віра в життя.

Усмішка завжди на       лиці,
Над Нешером сонце, та гори,
Хоч  сняться вночі Чернівці,
Та  поруч пустелі простори…

Автор  Геннадій Сівак.
20   квітня  2019 року.