Монолог

Юрий Ош
Сидить старенька баба
й шепоче у хатині:
– Прийшла зелена жаба
до влади в Україні.
І навіть Божа Матір
дивується з ікони,
що ми, як дурнуваті,
пошились в лугандони.
Та це іще не крапка,
здається, тільки кома,
а буде, мабуть, раптом,
коли не всидиш дома.