Остров Мой. Фото

Ян Купала
Остров  Мой.  Фото.

Да  Вас,  з  замілаваннем  Сэрца,
Імкліва  цягнецца  Душа…
Чаму?  З  якой  нагоды?  Вер’це,
Аб  гэтым  ні  згадаю  я…

Навошта?  Ведаць  усе  прычыны?
То – справы  нейкіх  дактароў..,
А  мне,  па  розуму  хлапчыны,
Дапрэж  за  ўсё – сама…  Любоў,

Каханне,  Міласць  ці  Мілота!..
Ўсё  роўна,  як  тут  ні  кажы,
Прыходзіць  Час…  і,  нават,  Фота
Агенчык  успальвае…  ў  крыві…

28.07.19