Э. Дикинсон. 1193. All men for Honor hardest work

Ольга Денисова 2
1193 (1871)
Ждем почестей за тяжкий труд,
Не зная в жизни трудной,
Чем за нее нам воздадут -
Бесславьем или урной –
19.07.2019


1193
All men for Honor hardest work               
But are not known to earn --               
Paid after they have ceased to work         
In Infamy or Urn --