Побажання

Владимир Владимирович Суховеев
З вірою, надією та любов’ю до сестри

У Надії та Любові
Завше також Віра є,
Бо по духу і по крові
Кожна з них – життя дає!

Нашу маму звали:Віра,
Надя – хресною була,
Бо любов - це також міра:
Міра щастя і добра!

Ювілей – це та річниця,
Де озвучать світ бажань,
Та лише таке здійсниться,
Де є щирість побажань.

Тож, хай дасть іще Всевишній
Щастя сніп – на всі роки!
Та й добробут – теж не лишній…
Відмовлятись – не з руки

Й від сімейного затишку:
В цьому ж – не знайти гріха,
Я прошу й здоров’я – лишку,
Щоб хватило – на віка!

Час уже підняти й келих,
Щоб здоров’ячко – було!
Тож, побільше днів веселих
І хай в дім спішить добро!