844. Нова Рада

Нина Шохова
        Україно мати,мила,
        Де твоя батьківська сила?
        Бо твої шановні діти,
        Все хотять тебе роздіти.

        В них велика є заслуга,
        Крадуть навіть друг у друга.
        Хто побільше нахапає,
        Про закони забуває.

        І для них нема біди,
        Бо підкупні є суди.
        Все за гроші продається,
        Якщо мало не дається.

        І настав такий момент,
        Став Зеленський президент.
        Порошенко рве волосся,
        Що йому не удалося.

        Зріє в нім ганебний план,
        Щоб зібрать новий Майдан.
        Він не спить,не їсть,не пьє,
        Як сховати все що є?
        Позабути про столицю....
        Та поїхать за границю.

        Бач нарешті вгомонілись,
        Депутати враз змінились.
        Нова Рада,не така......
        Не хватає в ній Ляшка.

        Провокує він до драки,
        Хто назве всіх-СКОТИНЯКИ?
        Ярош,теж увесь в журбі,
        Хоче щось урвать собі!

        Все йому чомусь не так,
        До грошей у нього смак!
        Що йому народа воля?
        Заколоти,його доля!

        Я бажаю для народу,
        Поважать свою свободу!