shatul

Руслан Воля
ⲁⲡⲛⲓϥⲉ ⲛ︦ⲧⲟⲩϣⲏ ⲣⲟⲉⲓⲥ
  ⲡ ϣ ⲁ ⲧ ⲟ ⲩ ⲗ
ⲛ︦ⲥⲟⲟⲩϩⲉ ⲛ︦ⲟⲩⲙⲥⲁϩ
  ⲡ ⲉ ϥ ⲁ ⲣ ⲓ ⲥ ⲧ ⲟ ⲛ
ⲛⲉϥⲉⲓⲃ ⲛ︦ⲕⲁⲙⲉ ⲉⲓⲛⲉ
  ⲛ︦ ϩ ⲉ ⲛ ϣ ⲧ ⲟ ⲩ ⲗ
ⲛ︦ϩⲱⲥⲟⲛ ϥϭⲱⲣϭ ⲛ︦ⲟⲩⲱϩⲉ
  ϫ ⲓ ⲙ︦ ⲧ ⲟ ⲛ



Дыхание ночи разбудило ихневмона.
Крокодильи яйца — его пиршества.
Его чёрные когти подобны крючкам.
Пока он охотится, рыбаки спокойны.