Камея. Autumn

Кира Отто
Она хранит обет молчанья,
Мерцает золото волос.
Камеи взор застыл печально,
Хранят ресницы тайну грёз..


Leaves are falling on the ground.
Joyful sun  has gone away.
Autumn twilight comes much earlier,
Darker, longer every day.