Хто ми

Михаил Золотоверх
Хто ми, хто нашi прадiди були ?
Нащадкi арiїв могутнiх, чи атлантiв ?
Куди мандруємо крiзь череду вiкiв ?
I чи завжди живемо ми по правдi ?

Занурюючи погляд в давнину
шлях у майбутнє силимось вгадати,
iсторiї зрадливiй данину
можливо хибно поспiшаємо вiддати.

Не вiдчуваючи всiм серцем сьогодення
свого народу, людства i Землi,
марно у пращурiв вiдшукувать знамення,
крокуючи навпомацки в iмлi.