Моменти...

Валентина Тихонова
Уквітнена і мила рідна хата,
Усміхнені батьки там на порозі.
Тримає злЕгка мама руку тата -
Бажають нам удачі у дорозі.

Зігріє взимку хата тіло щедро,
А душу - найрідніші тато й мама.
І чай там пахне чабрецем і медом.
І не страшні життєвостей тумани.

Я бережу у серці ті моменти,
Коли батьків могла поцілувати.
МабУть для когось це лиш сентименти...
Я ж хочу їх побачить біля хати!

Але не можу....

18.08.2019