Украiни рiд не залякати...

Геннадий Сивак
України  рiд  не    залякати,
Друзів  в неї  більш, ніж ворогів…
Вона ненька, рідна вірна мати,
Розуміємо  без зайвих слів…

Зовсім  не бажає воювати,
Зичить  людям  мирного життя,
Щоб пісень  під Місяцем  співати,
Крокувати чинно в Майбуття.

Гостей  зустрічати  короваєм,
Адже це для нас звичайна річ,
Про своє минуле надто знаєм,
 Пам'ятаєм  героїчну січ…

Треба щоб сусіди зрозуміли,
Промінь щоб  надії не загас,
Вільним почуває себе Київ,
Щиросердим, без усіх прикрас.



Автор  Геннадій  Сівак.
25  серпня  2019 року.