Звичайний день

Фёдорова Дина
Сьогодні понеділок -
Такий собі звичайний день.
Він, як і всі, у нас єдиний.
Усе мине, лиш мить в нас є.

Майбутнє ще не наступило,
В минулому – печаль й біль.
І у душі все ж маю силу.
Вона як вітер полетить.

Повз неї хмари та мовчання,
Образи, жах і давній страх.
Попереду є шанс. Із рання
Душа почне новий свій шлях.

На тім шляху побачить долю,
І осінь сумну й нову.
А потім десь відкриє волю
І не повернеться в пітьму.

Все буде. Все від нас залежить,
І трохи від небесних сил.
Я вірю, все це не даремно.
В ночі засяє небосхил…



27.11.17