Вiдстань вiдмiр ти вiд рая до рая...

Леся Ткач 2
Ти бiля мене кружляв непомiтно,
Марево моє сгубило ту квiтку,
Що ти принiс, крiзь провулки кружляя,
Вiдстань вiдмiрив вiд ада до рая.

Сердце вiдкрила тобi,не жалкуя,
Бачили очi ту долю крутую,
Що нас занесла вiд края до края,
Вiдстань вiдмiр ти вiд рая до рая.