Э. Дикинсон. 1653. As we pass Houses musing slow

Ольга Денисова 2
1653 (?)
Как мы гадаем о домах
Жилые ли они
Гадает о душе душа,
Жилая ли она
17.08.2019



1653
As we pass Houses musing slow
If they be occupied
So minds pass minds
If they be occupied