До 23-рiччя Церкви Господа

Людмила Дзвонок
День народження моєї церкви в місті,
Скільки спогадів… Зібрань…Було всього:
Участь у молитві, благовісті…
Тільки би прославити Його -

Спаса нашого і Вчителя, Владику,
Славного Отця, Творця!.. Роки…
Ми пізнали тут Любов велику,
Захист, щедрість Божої руки!

Недаремно пройдені уроки:
Гордість віддалилася від нас,
Навчені у бурях мати спокій,
Завжди є терпіння про запас!

Божий плід плекаємо у серці,
Маємо і віру, і любов,
Радість, добрість, здержливість (без перця)…
Відкликаємося всі на Божий зов!

Пройдемо і далі шлях наш гідно,
Бо ж достатньо Божих сил, натхнень.
Наш Господь із нами, церкво рідна,
Порадіємо у цей святковий день!
              31.08.2019