Повернення

Геннадий Сивак
Повернення.

Бранці повернулись,
Із полону в Київ,
Рідним посміхнулись,
Бо  здійснились мрії.

Віра, та Надія,
Тарасів Заповіт,
Велика  подія,
Усіх останніх літ.

Радість в Україні,
Щастя навкруги,
Хоча і до нині,
Лютують вороги.

Молимося Богу,
Терпілись з повна,
Подужаєм   хворобу,
Що несе війна.

Вдяка Президенту,
У скрутний  цей  час,
Вдалого  моменту,
Мудрість  водночас.

Єдина  країна,
Дітям  рідна мати,
Вірна Батьківщина,
Далі так тримати…


Автор  Геннадій  Сівак.
8  вересня  2019 року.