Любимой сестре

Роман Скоморох
Эпитетический комплементарий.


Умна, талантлива, стройна
Трудолюбива, горделива,
Добра, прилежна, справедлива,
Хозяйственна, пряма, учтива,
Великолепна, бесподобна
Игрива, бережна спокойна,
Авторитетна, удала,
Бодра, улыбчива красива
Мила, чудна, миролюбива,
Быстра, спортивна, музыкальна,
Очаровательно желанна-
АННА.