Межа

Наталья Мироненко
Чи нарікання? Та що ви, жодного.
Я просто сіла в чужий літак.
Ховають люди одне від одного
Думки і очі не просто так.
Окремі  долі - окрема спадщина
Того, що мали чи мають ще.
У кожній шафі так захаращено,
У кожнім серці – свій власний щем.
Даремно стукати - недоторкана
Чужа домівка, душа чужа.
Сама собою в собі приборкана -
Я відступаю, бо є межа
Того, що можна, і край у крайнощів.
Та навіть слово лишає слід.
А силоміць - не буває радощів.
На гілці зламаній – гине плід.