Cунгги нафас

Мадина Хасан
Песню исполнила певица узбекской эстрады
             РАЙХОН



Хеч кимга бермайман такрорларди Севги,
Аламида, аламида, дарди ичида,
У эса жим турар, хаёли паришон,
У бепарво сезмас гуё.

Сунгги нафас, сунгги нафас тингла дея,
Шошма бир пас, шошма бир пас бир сония
Хавас эмас, хавас эмас соф мухаббат яшар то абад.

Сунгги нафас, сунгги нафас тингла зора
Юраги дарз, юраги дарз калби пора,
Етади бас, етади бас деб ёлворар юраги факат.

Боримни бераман айлар эди фарёд
Севги шу он лекин жавоб йук эди ундан,
У эса изларди узгаларни мангу,
Тушунмайин шу бахти у.

Сунгги нафас, сунгги нафас тингла дея,
Шошма бир пас, шошма бир пас бир сония
Хавас эмас, хавас эмас соф мухаббат яшар то абад.

Сунгги нафас, сунгги нафас тингла зора
Юраги дарз, юраги дарз калби пора,
Етади бас, етади бас деб ёлворар юраги факат.




Автор слов: Мадина Хасан /2013/