Чинакам Узбек Муслим

Мадина Хасан
Хар кун 24 соат,
Хафтасига 7 кун.
Йил буйи 12 ой,
Хамда бир умр,
Чинакам Мусулмон Эркак,
Хакикий Узбек учун,
Лафз сузига Вафо чирой!
Мардлик ва гурур!

Мадина Хасан /2018/