Дар Бога

Александрович Серый
Дар свыше-жизнь,
Несоразмерна,
Для Бога-миг,
Для нас-бесценна,

Дана нам жизнь,
Для вдохновенья,
Не видя смысл,
Упустим время,

Дар Бога-выкуп,
Подарок ценный,
Он совершенный,
И равноценный,

Христос есть путь,
Открыл дорогу,
Кто понял суть,
Стал ближе к Богу...


"Дар Божий-жизнь вечная во Христе Иисусе, Господе нашем..." (Римлянам 6:23)