Аллох демок

Мадина Хасан
САБР этмок ~ инсонга бахт ато этур,
ШУКР этмок ~ энг афзал фазилати дур
ХАЛОЛ МЕХНАТ, ХАЛОЛ РИЗК мусулмонга хос,
ЗИКР килмок, АЛЛОХ демок  билганга хузур!!!


Мадина Хасан 20.07.2015