Маdina

Мадина Хасан
1439 йил 6 сана,
Шаввол ва Зулхижжа ойи куприги ~ Зулкаъда.
Тафаккур, юрак, рухим... Икрор жону-тана!
Мухим карор кабул килдим ушбу Жумада!

Кадрдоним булсангиз гар бахтим куринг бахам,
Кувончим ичимга сигмай бахтиёр камина.
Гавхар исми якун топди, берилди бархам.
Бугундан эътиборан исмим ~ MA*DINA!

Табассумингиз учун рахмат Мехрибоним,
Бехабар колиб кетманг дедим-да ногох.
Исломий исмларнинг купайсин сони!
Соглом Иймон Ахлини Асрасин АЛЛОХ!

Мадина Хасан 20.07.2018 /3.03/
Хижрий 1439 йил 6 Зулкаъда.