Шукрона

Мадина Хасан
Ассалому-алайкум Мухтарам Олам!
Ассалому-алайкум Замин-у Фалак!
Ассалому-алайкум Ахли Оилам!
Ассалому-алайкум Она Табиат!

Хайрли тонг зарур Мусаффо Хаво!
Хайрли тонг порлок Ёркин Офтобим!
Хайрли тонг хамрох Сехрли Наво!
Хайрли тонг "Яша" деб уйготган Роббим!

Хуш келдинг юртимга Тинчлик хузури!
Хуш келдинг шахримга камтар Сокинлик!
Хуш келдинг кунглимга "Куръон"им Нури!
Хуш келдинг Зехн, Фикр - мангу ёркинлик!

Кадамингга хасанот Дил Фариштаси!
Кадамингга хасанот Эзгу Мухаббат!
Кадамингга хасанот Вафо Риштаси!
Кадамингга хасанот энг чин Адолат!

Ташаккур мехмоним Кут ва Барака!
Ташаккур мезбоним Сабр хамда Куч!
Ташаккур Иштиёк, Мехнат, Харакат!
Ташаккур Тафаккур олдидаги Бурч!

Миннатдорман Аллох бердинг истеъдод!
Миннатдорман бехад денгизим Санъат!
Миннатдорман Устозим Сен Адабиёт!
Миннатдорман Фалсафа, Асл Шеърият!

Рахмат Жону-Таним Юксак Парвози!
Рахмат Мургак Юрак мехринг антика!
Рахмат Нозик Илхом - Рухим Овози!
Рахмат Сузим, Созим, Сирли Мусика!

Мадина Хасан 23.01.2017 /13.13/