Роберт Геррик. H-212 Безопасно на берегу

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-212) Безопасно на берегу

Надёжен берег; тонут в океане
Суда и там, где чуть качались ране.


Robert Herrick
212. Safety on the Shore
 
What though the sea be calme? Trust to the shore:
Ships have been drown'd, where late they danc't before.